Concursul “InfoEducaţie” de la Gălăciuc, la start

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Etapa nationala a Concursului InfoEducatie 2011, ediţia a XVIII-a, cu genericul "Programming for useful things", se va desfasura în perioada 1 - 6 august 2011, în tabara de elevi Gălăciuc, având ca principal sponsor Google.

Concursul este organizat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Direcţia Judeţeană pentru Tineret Vrancea, Grupul Şcolar "Simion Mehedinţi" din Vidra, Şcoala "Ion Diaconu" Tulnici, Colegiul Naţional "Unirea" Focşani.

Concursul interdisciplinar InfoEducatie este dedicat elevilor cu aptitudini, înclinatii şi interes pentru crearea aplicatiilor informatice - soft educational, soft utilitar si pagini web.

În etapa finală există şi un concurs open, pe echipe, pe parcursul a 24h. Concursul constă în realizarea unei lucrari software complexe pe o temă dată. Lucrarea îmbină elemente de proiectare, programare, design.

În tot timpul taberei finale se vor organiza si sesiuni de comunicari pe teme IT si design. Va exista şi un curs special de utilizare mijloace video, foto- camere de luat vederi si aparate de fotografiat.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite