Concert hip-hop cu Puya în Extrem Summer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii mult îndrăgitului artist Puya sunt invitaţi sâmbătă, 30 iulie, de la orele 23.00, în Extrem Summer, unde va susţine un concert de zile mari.

Puya, alias Dragoş Gărdescu a pătruns pe scena hip-hop în urmă cu aproximativ 16 ani, când a format trupa „La Familia" alături de prietenul său, Tudor Sişu. În 2008, a lansat primul album solo, „Muzică de tolăneală şi depravare", însă s-a bucurat de succes abia un an mai târziu când a scos pe piaţă cd-ul „Romanisme 1".

Puya s-a implicat şi în acţiuni de prevenire a consumului de droguri, lansând campania antidrog „Învaţă să alegi", derulată pe parcursul a două luni. Pe parcursul acestei perioade, artistul a ţinut seminarii în peste 30 de licee, cât şi în câteva penitenciare din ţară. Puya a cochetat şi cu cinematografia, jucând rolul unui taximetrist în filmul „Legături bolnăvicioase", regizat de Tudor Giurgiu.

Sâmbătă seară, hip-hoper-ul îi va încânta pe focşăneni cu melodii consacrate, precum „Undeva în Balcani", „Change" sau „Sus pe bar".

De altfel, iubitorii muzicii hip-hop aşteaptă cu nerăbdare să fredoneze versuri alături de mult îndrăgitul interpret. „Mă bucur foarte mult că Puya vine din nou la Focşani. Cu siguranţă va face un super show, cum de altfel ne-a şi obişnuit de-a lungul timpului", mărturiseşte Andrei Ioniţă (18 ani).

Clienţii vor parte şi de promoţii la băuturi, animatoare incendiare, dar şi de un inedit show de flair bartending. Preţul unui bilet de intrare, achiziţionat în avans este de doar 10 lei, însă în seara evenimentului tariful va creşte.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite