Concert Trupa Veche, petrecere de Moş Nicolae şi dj consacraţi în cluburile din Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Veche va cânta live în Times Music Club
Trupa Veche va cânta live în Times Music Club

Focşănenii puşi pe distracţie vor avea parte şi în acest weekend de petreceri incendiare şi de spectacole live. În această seară, Times Music Club găzduieşte un concert susţinut de Trupa Veche, iar mâine, de la orele 22.00, Moş Nicolae va veni în Times Pub cu multe cadouri şi băuturi la promoţie.

Moş Nicolae vine nu numai în casele focşănenilor, ci şi în cluburile din municipiu care îşi întâmpină clienţii cu evenimente inedite şi multe surprize. În această seară, de la orele 22.00, Times Pub găzduieşte „Fiesta Loca", petrecere cu muzică antrenantă şi băuturi la superpreţ.

„Prima petrecere din ultima luna a anului, se anunţă a fi una nebună, nebună de tot. O noapte lungă şi plină de distractie, noapte la care vă aşteptăm să luaţi parte, să vă înscrieţi la concursurile noastre şi să ne luaţi premiile", astfel sună invitaţia lansată de Cornel Tarbuzan, dj-ul clubului.

Clienţii vor putea comanda cocktailul Mojito cu doar şapte lei, iar intrarea este gratuită până la orele 23.00 pentru toate fetele, tariful pentru băieţi fiind în valoare de zece lei.

Seara de sâmbătă este dedicată în avans lui Moş Nicolae, care va aduce cadouri clienţilor cuminţi, care se adaptează specificului petrecerii, în timp ce tinerii obraznici, care au întrecut măsura vor fi „taxaţi" cu shot-uri şi nuiele.

Trupa Veche şi Chris Mayer

Times Music Club găzduieşte deseară, de la orele 21.00, un concert live susţinut de „Trupa Veche". Focşănenii vor fi oaspeţii unui spectacol de zile mari, în care se vor relaxa şi vor fredona versurile melodiilor devenite celebre, precum "Hotel Cişmigiu", "Vama Veche", "Ana" sau "Vara asta am sa ma îndrăgostesc".

Cei cinci membri ai trupei, Bogdan Olaru - voce, Traian Bălănescu - pian, Liviu Mănescu - bas, Doru Cinca - tobe şi Bogdan "Jaja" Sandu - chitară vor interpreta şi cea mai recentă piesă, "Trei Sori", lansată la începutul lunii iulie şi care a „prins" foarte bine la public. Preţul unui bilet este de 15 lei.

În schimb, petrecăreţii care vor alege să-şi petreacă seara de sâmbătă în Pulse Studio se vor putea distra alături de Chris Mayer, dj cu experienţă la platane, care a lucrat în calitate de producător şi colaborator alături de numeroşi artişti, precum Vali Bărbulescu, Dj Sava, Fly Project şi Connect-R.

În calitate de autor, a semnat până în prezent imnul "Shake it to Wake it", conceput special pentru campania "Orangina Bossaball Tour" şi "Umbrela Verde" pentru acţiunea ecologistă "Tu şi Umbrela Verde-Mereu Aproape!".

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite