Concert Mihai Mărgineanu, show cu Dj Zet şi petreceri incendiare în cluburile din Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend, petrecăreţii vor avea parte de cea mai bună muzică, spectacole live şi multe promoţii. Times Pub găzduieşte două petreceri tematice, atmosfera din Pulse Studio va fi întreţinută de către dj Zet, iar în Times Music Club invitat de onoare va fi Mihai Mărgineanu.

Şi în acest weekend, cluburile din Focşani îşi întâmpină clienţii cu numeroase surprize. Ca de obicei, Times Pub continuă seria petrecerilor tematice cu muzică de excepţie şi concursuri inedite.

În această seară, de la orele 22.00, tinerii focşăneni sunt invitaţi la „Funny T-shirt", eveniment în cadrul căruia cele mai trăznite tricouri vor fi cu uşurinţă remarcate, dar şi premiate.

„Îmbracă-te cu cel mai haios tricou şi primeşti din partea noastră o băutură gratis. Poţi participa şi la celelalte concursuri ale serii şi să te distrezi până nu mai poţi", astfel sună invitaţia lansată de Cornel Tarbuzan, dj-ul clubului.

Seara de sâmbătă este dedicată în avans Sfântului Andrei, tocmai de aceea organizatorii au pregătit „Vampires Night", apelând la metodele tradiţionale de alungare a duhurilor rele.

„În noaptea de Sfântul Andrei ungem cu mujdei de usturoi ferestrele şi uşile de la Times înainte de lăsatul serii, pentru a ne feri de strigoi si vampiri. Şi dacă, din întâmplare, mai scapă câte unul înăuntru, îl tratăm cu Bloody Mary şi îl punem să participe la un concurs tematic, distrându-l până dimineaţă", spune Tarbuzan.

Mărgineanu concertează live

Un spectacol de excepţie va avea loc mâine seară, de la orele 21.00, în Times Music Club. Invitat de seamă va fi binecunoscutul artist, Mihai Mărgineanu, care va interpreta, alături de trupa sa, melodii consacrate precum „Gore din Chitila", „Mă iubeşte femeile", „Melci, scoici, raci" sau „Duru, Duru".

Mărgineanu s-a lansat pe piaţa muzicală la vârsta de 36 de ani, reuşind să atingă culmile celebrităţii într-un timp record. Pe parcursul carierei sale a lansat nu mai puţin de trei albume care s-au bucurat de un succes incredibil tocmai datorită stilului inconfundabil al artistului. Concertele sale sunt pline de culoare şi veselie, Mărgineanu şi bandul său comunicând în permanenţă cu publicul care de cele mai multe ori fredonează versuri sau pur şi simplu se bucură de unicitatea momentului.

Şi în Pulse Studio distracţia va fi la cote maxime, dj Zet fiind artistul care va mixa cele mai tari hituri mâine seară. Zet a luat contact pentru prima dată cu industria muzicală în anul 1998, iar de-a lungul timpului a abordat diverse stiluri, de la house şi progressive până la latino house. De asemenea, este moderatorul celei mai ascultate emisiuni, BMP Sensation, difuzată pe Radio PRO-B, reuşind să se claseze pe a patra poziţie la Premiile Nights.ro 2009, în cadrul secţiunii „Cea mai bună emisiune radio de profil clubbing din România".

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite