Comisie mixtă pentru verificarea şcolilor înfiinţată de prefect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisia va verifica dacă şcolile sunt pregătite pentru a primi elevii
Comisia va verifica dacă şcolile sunt pregătite pentru a primi elevii

Comisia mixtă va fi constituită din câte un reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, Inspectoratul de Poliţie, Inspectoratul de Jandarmi şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, instituții care vor lua măsurile care se impun pentru deschiderea anului şcolar 2012-2013 în condiţii optime.

Prefectul Kanty Cătălin Popescu a emis astazi ordinul cu privire la constituirea Comisiei mixte pentru verificarea modului în care autoritățile publice pregătesc începerea în bune condiții a anului școlar.

„Acţiunile de verificare a condiţiilor de desfăşurare a procesului educaţional, în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Vrancea vor începe cu data de 14 septembrie și vor fi coordonate de inspectorul şcolar general, care va prezenta conducerii Instituţiei Prefectului Judeţului Vrancea rapoarte trimestriale cu privire la rezultatele verificărilor. Primul raport va fi prezentat în şedinţa Colegiului Prefectural Vrancea, din luna septembrie", se arată într-un comunicat al biroului de presă al Prefecturii Vrancea.

Comisia va verifica în special modul de asigurare a condiţiilor igienico - sanitare în care se desfăşoară procesului educaţional, felul în care a fost efectuată examinarea stării de sănătate a preşcolarilor şi a elevilor, asigurarea protecţiei unităţilor şcolare, siguranţa elevilor şi a personalului didactic.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite