Comisarul acuzat de luare de mită şi de hărţuire sexuală rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costel Voinea a fost trimis în judecată la finalul anului trecut pentru comiterea celor două infracţiuni.

Judecătorii de la Tribunalul Vrancea au decis că faptele de comiterea cărora este acuzat comisarul de la Protecţia Consumatorului Vrancea sunt destul de grave aşa că Voinea va rămâne în continuare în arest, cel puţin până pe 20 ianuarie, când va fi prima înfăţişare în dosarul recent ajuns pe rolul instanţei.

Costel Voinea a fost arestat pe 16 decembrie, ocazie cu care la adresa sa s-au făcut şi primele acuzaţii respectiv cele de luare de mită şi hărţuire sexuală.

La finalul anului, Costel Voinea a fost trimis în judecată pentru comiterea aceloraşi fapte. În materialul de urmărire penală s-a reţinut faptul că anul trecut, în mai multe rânduri, comisarul a solicitat mai multe favoruri materiale şi sume de bani sub formă de mită.Procurorii au reţinut în total şapte fapte de luare de mită, dintre care una în formă continuată.

Fapta referitoare la hărţuire a fost comisă la adresa administratorei unei societăţi comerciale controlată de comisarul Voinea, căreia comisarul i-ar fi solicitat favoruri de natură sexuală. Refuzat fiind, Costel Voinea i-a solicitat femeii 1000 lei după care a mai cerut o uşă dublă şi o fereastră din termopan, în valoare de 1900 lei, ambele găsite la percheziţia domiciliară a locuinţei comisarului.

Acesta a mai solicitat în repetate rânduri plase sudate şi alte materiale de construcţie, dar şi diverse produse alimentare.

Ultima dată când a "luat", comisarul a solicitat de la administratorul unei societăţi comerciale de la Mihălceni suma de 500 lei însă i-a aplicat şi o amendă contravenţională de alţi 500 lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite