Comerţul ilegal din pieţe, sancţionat de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au verificat mai mulţi pieţari
Poliţiştii au verificat mai mulţi pieţari

Activităţile s-au desfăşurat cu precădere în zona pieței agroalimentare a municipiului Adjud, dar au fost vizate şi ale locuri unde se desfăşoară acte de comerţ fără îndeplinirea condiţiilor legale.

În perioada 20 - 21 septembrie a.c., poliţiştii din Adjud au organizat o acţiune cu efective mărite pe linia prevenirii şi combaterii actelor ilegale de comerț.

Cu această ocazie au fost constatate 10 contravenţii, toate pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990, fiind aplicate amenzi în valoare de 7.000 lei. Totodată au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 820 lei, constând în 616 saci de plastic şi 87 saci de rafie.

„Acţiunile pe această linie vor continua în perioada următoare la nivelul întregului judeţ, fiind vizate toate locaţiile din mediul urban şi rural unde în această perioadă se desfăşoară activităţi comerciale, o atenţie specială fiind acordată comerţului cu produse agricole specifice sezonului şi a celui cu material lemnos", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite