Deseară/ Comedia romantică „Nimeni nu-i perfect” se joacă în premieră la Teatrul Municipal din Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de teatru sunt invitaţi în această seară, de la orele 19.00, la Teatrul Municipal „Maior Gheorghe Pastia" pe a cărui scenă se joacă, în premieră pe ţară, piesa „Nimeni nu-i perfect", în regia maestrului Radu Beligan.

Din distribuţia piesei fac parte actorii Silviu Biriş, Andreea Şofron, Ştefan Radof, Rodica Ionescu şi Florentina Tilea, iar costumele sunt create de Irina Schrotter.

Scrisă de Simion Williams, „Nimeni nu-i perfect" este o comedie romantică care îmbină umorul cu emoţia şi divertismentul cel mai pur cu reflecţia matură. Autorul, el însuşi actor, cunoaşte bine reţetarul comediei, creând personaje pline de culoare, prin care actorii pot să-şi exprime liber fantezia.

Tarif redus pentru studenţi

Focşănenii care vor să petreacă o seară de neuitat într-un decor cu totul special vor trebui să scoată din buzunare 30 de lei, preţul unui bilet. Pentru pensionari, elevi şi studenţi, tariful este de doar 15 lei.

Până la finele acestei luni, iubitorii de cultură vor mai avea parte de momente inedite. Astfel, pe 24 februarie, îndrăgitul artist, Tudor Gheorghe va concerta pe scena Casei de Cultură, iar pe 27 februarie, Teatrul Municipal va găzdui un concert simfonic susţinut de Orchestra de Cameră „Unirea".

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite