Codul Galben bagă autorităţile în alertă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Norii negri ameninţă Vrancea
Norii negri ameninţă Vrancea

Astăzi a avut loc şedinţă extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, scopul întâlnirii de fiind prezentarea Atenţionării Meteorologice - Cod galben , emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, pentru intervalul 28.06.2011, ora 12.00 - 29.06.2011, ora 21.00.

În intervalul menţionat în Vrancea, în special în partea de vest a judeţului vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat grindină.

Prefectul Ion Oprea a insistat în cadrul şedinţei de astăzi pe instituirea permanenţei la sediul Comitetelor Locale, în special cele situate în zonele de risc.

„Întrucât pe parcursul atenţionării meteorologice vor fi intensificări ale vântului, s-a cerut Societăţii Electrica - Focşani asigurarea continuităţii în furnizarea utilităţilor pentru populaţie, iar acolo unde se vor înregistra probleme să fie suplimentat numărul echipelor de intervenţie, pentru a se putea interveni operativ în remedierea eventualelor avarii", se arată într-un comunicat de presă al Instituţiei Prefectului.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite