Cluburile îşi întâmpină clienţii cu muzică live, stand-up comedy şi karaoke

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Times Music Club găzduieşte în această seară un concert extraordinar susţinut de trupa Proconsul. În Extrem, atmosfera va fi întreţinută de Tiberiu Popovici, unul dintre cei mai prolifici comedianţi ai momentului. Cât despre iubitorii de karaoke, aceştia sunt aşteptaţi în Apollo Bowling.

Distracţie la maximum, invitaţi speciali şi muzică de cea mai bună calitate. De asta vor avea parte tinerii focşăneni care vor trece pragul cluburilor din municipiu în acest weekend.Times Music Club continuă seria concertelor live, Proconsul fiind trupa care de această dată va ridica publicul în picioare. Proconsul a pătruns pe piaţa muzicală românească în anul 1999, cu single-ul de debut „De la ruşi", care s-a bucurat de un real succes.

Un an mai târziu, a obţinut locul trei la Festivalul Mamaia cu piesa „Cerul", lansând şi albumul „Tatuaj". Proconsul a cucerit publicul cu albumul „Mi-ai luat inima" care s-a vândut în nu mai puţin de 50.000 de unităţi, fiind şi prima trupă din România care a câştigat trofeul „Cerbul de Aur".

Palmaresul formaţiei este completat de o sumedenie de distincţii, precum „Cea mai bună piesă a anului", „Cel mai bun grup al anului" sau „Cea mai bună voce masculină".

Iubitorii muzicii live, prezenţi în această seară, de la orele 21.00, în Times Music Club, vor putea fredona versurile unor melodii celebre, precum „Zbor", „Despre tine", „Mama Terra" sau „Nu mi-e bine fără tine". Preţul unui bilet de intrare la un eveniment de zile mari costă 20 de lei, iar clienţii care îl vor achiziţiona în seara spectacolului vor trebui să scoată din buzunare 30 de lei.

Stand-up comedy în Extrem

Şi în Extrem, atmosfera va fi cu totul specială, Tiberiu Popoviciu fiind cel care, cu începere de la orele 22.00, va stârni hohote de râsete în cadrul unui inedit spectacol de stand - up comedy. Considerat unul dintre cei mai prolifici comedianţi ai momentului, Popoviciu a debutat în anul 2005, de-a lungul timpului implicându-se în realizarea celor mai de anvergură proiecte stand-up comedy din ţară.

De asemenea, a colaborat cu artişti hip - hop precum Spike şi Guess Who şi a prezentat, de nu mai puţin de 19 ori, mega-show-ul „Noaptea Devoratorilor de Publicitate". Toţi cei care vor să petreacă o seară de neuitat, cu multă veselie şi voie bună, vor trebui să scoată din buzunare zece lei, preţul unui bilet.

Karaoke în Apollo Bowling

Şi iubitorii de karaoke vor avea unde să-şi testeze calităţile vocale. Clubul Apollo Bowling organizează o super petrecere cu multe concursuri şi premii surpriză.

„Este un eveniment gândit pentru ca tu să fii vedetă! Dacă ai talent eşti pe loc premiat! Daca nu, ai şansa să câştigi la tombolă, prin tragere la sorţi, unul din cele 125 de premii pregătite special", astfel sună invitaţia lansată de Dănuţ Răducanu, reprezentant al clubului Apollo. Intrarea este liberă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite