Cluburile din Focşani se pregătesc de un weekend pe cinste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preselecţia pentru Miss Bikini a fost un eveniment aşteptat de către tinere din întreaga ţară
Preselecţia pentru Miss Bikini a fost un eveniment aşteptat de către tinere din întreaga ţară

La Focşani va avea loc şi o preselecţie Miss Bikini în Extrem Summer.

DESEARĂ

Ora 22.00. Extrem Pub găzduieşte „La Fiesta", un eveniment inedit, în cadrul căruia clienţii vor putea participa la cel mai distractiv joc de weekend: Beer Pong. Atmosfera va fi întreţinută de către dj Traby. Intrarea este liberă.

Ora 22.30. Girls Night Out în Club Extrem. Fetele vor fi tratate regeşte, iar cele care vor avea un acessoriu pe cap, fie flori, fie bentiţe sau pălării colorate vor fi premiate. Nu vor lipsi animatoarele şi băuturile la promoţie.


SÂMBĂTĂ

Ora 22.00. Mattyas face show în Pulse Studio. Cântăreţul a pătruns în industria muzicală în anul 2006, atunci când a deschis concertul solistei Vaya con Dios de la Callatis. Tot atunci a apărut cu o piesă pe o compilaţie semnată de EMI International alături de artişti faimoşi precum Ricky Martin, JMP sau Pachanga. În urmă cu doi ani, a lansat piesa „Secret Love", un featuring cu o cântăreaţă din Grecia, Kristina S., melodie care i-a schimbat cariera, făcându-l cunoscut în afara ţării. De asemenea, Mattyas a participat ca invitat special la X Factor în Grecia.


DUMINICĂ

Ora 21.00. Bingo Night în Extrem Pub. Focşănenii sunt invitaţi să se delecteze cu un inedit joc de bingo, pe care îl pot juca alături de familie şi prieteni. Regulile vor fi învăţate la faţa locului, iar cei mai buni concurenţi vor fi răsplătiţi cu premii pe măsură.

LUNI

Ora 18.00. Preselecţie Miss Bikini în Extrem Summer. Cele mai curajoase şi non-conformiste fete din Focşani sunt aşteptate la preselecţia pentru cel mai tare concurs de Miss al verii 2011. Premiile sunt şi ele pe măsura evenimentului, iar condiţiile pentru participare la concurs vor fi prezentate în ziua preselecţiei, la sediul Extrem Summer.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite