Clubul Times organizează petreceri de pomină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seria petrecerilor continuă în Club Times şi la acest sfârşit de săptămână. În această seară va avea loc deschiderea oficială a piscinei din incinta clubului, organizatorii pregătind pentru clienţi un show de flair bartending, în cadrul căruia barmanii specializaţi în arta preparării băuturilor vor crea, într-un mod cât mai distractiv, cocktailuri cu arome inedite.

Atmosfera va fi întreţinută de o formaţie de tineri talentaţi, care va susţine un scurt recital de muzică blues, însă nu vor lipsi nici melodiile mixate de dj Marius. Intrarea la „Pool Party" costă zece lei, iar fetele beneficiază de gratuitate până la orele 23.00.

Mâine, „Summer Fiesta"

Costumaţii înflorate, cât mai sumare, în culorii vii, de vară, muzică veselă şi băuturi rocoritoare. De asta vor avea parte tinerii focşăneni care vor alege să-şi petreacă seara de sâmbătă în Times. Clienţii care se vor adapta spiritului petrecerii vor avea parte de gratuitate la intrarea în club.
După două seri de distracţie la maximum, Times organizează duminică, începând cu orele 22.00, un spectacol de stand - up comedy susţinut de formaţia „Schimbul 3". Aşadar, dacă vreţi să vă destindeţi în compania prietenilor, râzând cu gura până la urechi va trebui să scoateţi din buzunare nu mai mult de zece lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite