Club gratuit de cinematografie, la Centrul de Limbi Străine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inaugurat ieri, clubul se va întruni în fiecare joi. Proiectul, iniţiat de Sorin Tudose, un tânăr pasionat de arta cinematografică, are ca parteneri Biblioteca Judeţeană şi Asociaţia „Potpourri".

Focşănenii pasionaţi de cinematografie sunt aşteptaţi în fiecare joi, de la orele 17.30, la clubul găzduit de Centrul de Limbi Străine.

Inaugurarea oficială a acestui proiect a avut loc ieri, participanţii la lansare având oportunitatea de a viziona filmul Fahrenheit 451, un „cadou clasic", din 1966, pentru toţi iubitorii de gen.

Iniţiatorul acestei activităţi inedite pentru judeţul Vrancea este jurnalistul Sorin Tudose, un tânăr pasionat de arta cinemtaografică, care a dorit să-şi împlinească un vis născut în timpul studenţiei.

„De doi ani mă străduiesc să pun bazele acestui proiect şi iată că a venit şi clipa mult aşteptată. În cadrul clubului de cinematografie vor rula filme clasice realizate de cei mai mari regizori ai lumii.Principalul scop al acestei activităţi este acela de crea o cultură cinematografică în rândul focşănenilor", declară Sorin Tudose.

Proiectul are ca parteneri Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu" şi Asociaţia „Potpourri" din Focşani şi este deschis tuturor, indiferent de vârstă.

„Biblioteca deţine toate resursele pentru ca membrii clubului să-şi formeze o viziune corectă şi completă despre cea de-a 7 artă", declară Anamaria Cătănoiu, coordonatorul Centruluide Limbi Străine.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite