Club Extrem organizează "Stand –up comedy" şi "Hot Bikini Party"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tibi Neuronu şi Cristian Dumitru ne vor face să râdem
Tibi Neuronu şi Cristian Dumitru ne vor face să râdem

Distracţie la maxim în Club Extrem şi în acest weekend. Deseară, începând cu orele 22.30, tinerii focşăneni sunt aşteptaţi la un spectacol extraordinar de stand -up comedy susţinut de trupa „Show Time", alias Tibi Neuronu şi Cristian Dumitru.

Prin replicile explicite şi acide, cei doi umorişti vor aduce zâmbetul pe buzele tuturor celor care aleg să-şi petreacă seara în Extrem.

Prin acest program umoristic, organizatorii au urmărit să aducă o alternativă de oetrecere a timpului liber pentru publicul focşănean, o metodă de relaxare diferită de uzualele petreceri cu muzică bună şi animatoare. Biletul de intrare costă doar 10 lei, însă distracţia şi voia bună vor fi garantate.

Mâine, Hot Bikini Party

Seara de sâmbătă este şi ea asigurată, Club Extrem organizând o petrecere incendiară. „Hot Bikini Party" aduce cele mai bune modele din Moldova care vor prezenta cea mai sexy lenjerie intimă. Fetele vor purta diferite modele de lenjerie, oferind publicului, în special bărbaţilor, şansa de a-şi „clăti ochii".

De asemenea, clienţii vor avea parte de o ofertă promoţională ce include o sticlă de whisky şi două băuturi energizante. După defilarea modelelor, tinerii sunt aşteptaţi pe ring pentru a dansa pe melodiile mixate de dj -ul clubului.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite