Clădirea unui gater din Panciu a fost mistuită de foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pagubele sunt însemnate
Pagubele sunt însemnate

Pompierii spun că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric produs din cauza unor siguranţe fuzibile supradimensionate.

Incendiul a avut loc aseară, în jurul orei 21.30, pompierii fiind anunţaţi că focul se manifestă la o clădire a unei societăţi comerciale cu domeniul de activitate fabricarea de produse stratificate din lemn.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje, două din cadrul Staţiei de Pompieri Panciu şi unul din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, pompierii militari acţionând în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Panciu.

„În momentul sosirii la locul intervenţiei, incendiul se manifesta cu violenţă la acoperişul unei magazii, pe o suprafaţă de cca. 300 mp. Pompierii au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului, cât şi pentru protejarea vecinătăţilor, în imediata apropiere fiind depozitată o cantitate de aproximativ 20 mc material lemnos în vederea prelucrării, iar la distanţă mică de clădirea afectată de incendiu erau amplasate birouri şi spaţii de cazare", a precizat lt. Cristina Duţă, purtător de cuvânt al ISU Vrancea.

În urma incendiului au ars acoperişul clădirii în care funcţiona gaterul, construit din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp, circa 5 mc cherestea şi s-au degradat un banzic şi două circulare.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite