Citiţi aici ştirile din regiunea sud-est

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 10 luni de amânări pe motive procedurale, instanţa a decis să înceapă audierea martorilor în procesul în care este inculpată fosta directoare a DGPDC Galaţi, Marinela Dobrea.

Galaţi

Fosta şefă a DPC, judecată

După 10 luni de amânări pe motive procedurale, instanţa a decis să înceapă audierea martorilor în procesul în care este inculpată fosta directoare a DGPDC Galaţi, Marinela Dobrea. Aceasta este acuzată de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor şi abuz în serviciu contra intereselor publice. (V.T.)

Brăila

Turul ciclist al României

Mâine, în jurul orei de la ora 18.00, brăilenii au ocazia să admire caravana cicliştilor care vor încheia prima etapă din Turul României în faţa Palatului Administrativ. Duminică, în acelaşi loc, concurenţii din 13 ţări, vor lua startul în etapa a doua, la ora 12.30. (D.U.)

BUZĂU

Proiecte cu bani europeni

Funcţionarii Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit au înregistrat un număr de 45 de proiecte pentru măsurile din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală. Banii europeni sunt solicitaţi pentru îmbunătăţirea infrastructurii şi irigaţii în agricultură. (D.B.)

Vrancea

Hotel pentru câini

Primăria Focşani a inaugurat noul adăpost pentru câinii comunitari adunaţi de pe străzi. Adăpostul, cu titulatură de hotel, a costat 1,1 milioane de lei. Aici vor fi găzduiţi, contracost, şi câinii iubitorilor de animale care pleacă din localitate pentru mai multe zile. (D.L.)

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite