Citeşte aici ştirile din sud-estul ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vezi aici cele mai proaspete ştiri din judeţele Galaţi, Brăila, Buzău şi Vrancea.

Galaţi
Prins cu arma la brâu


Gălăţeanul Emil Manole, de 39 de ani, din satul Malul Alb, comuna Drăgăneşti, a fost prins de poliţiştii tecuceni cu un pistol asupra sa, pentru care nu a putut prezenta niciun fel de acte. Anchetatorii au stabilit că este vorba de o armă neletală. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

image


Brăila
Încă o cantină socială

O nouă cantină socială urmează să se deschidă în municipiul Brăila. Aceasta va veni în întâmpinarea solicitărilor în număr din ce în ce mai mare în ultimul timp, de mese la cantine sociale. Spaţiul în care va funcţiona noua cantină este pus la dispoziţie de Biserica Catolică.


Buzău
Donaţie de la Bill Gates

În comuna Năieni funcţionează din această săptămână un centru denumit Biblionet prin care sătenii au acces public la informaţii prin intermediul internetului. Echipamentele IT au fost procurate printr-o finanţare de 3.000 de dolari oferită de Fundaţia Bill şi Melinda Gates.


Vrancea
Tabele pentru ajutor social

Vrâncenii care beneficiază de ajutor social nu trebuie să se mai deplaseze la Direcţia Generală a Finaţelor Publice pentru a obţine declaraţiile de venit, primăriile având obligaţia de a trimite la Fisc tabele cu toţi solicitanţii. Aceştia vor primi răspunsul în cinci zile.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite