Cinci accidente într-o zi pe şoselele din Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acestea au avut loc în comunele Străoane, Tulnici, Vînători, Goleşti şi în municipiul Focşani.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Vrancea au avut ieri o zi plină, după ce au avut de constatat nu mai puţin de cinci accidente rutiere.

Pe D.N. 2 L în comuna Străoane, un tânăr de 23 ani, din Panciu, în timp ce conducea autoturismul marca Opel, nu a adaptat viteza de deplasare, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, în afara părţii carosabile, unde s-a izbit frontal de un copac. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto.

De asemenea, în comuna Tulnici, un bărbat de 55 ani, din comuna Bârseşti, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia l-a acroşat şi accidentat uşor pe un alt bărbat, de 60 ani, din comuna Vrâncioaia, care, în calitate de pieton a traversat drumul naţional prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Pe D.J. 205 P, în comuna Vînători, sat Jorăşti, un bărbat de 50 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia nu a acordat prioritate de trecere mopedului marca Yamaha şi l-a rănit uşor pe conducătorul mopedului, care se afla sub influienţa băuturilor alcoolice.

Tot ieri, dar în comuna Goleşti, un focşănean în vârstă de 67 de ani, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia l-a acroşat cu oglinda de pe partea dreaptă pe un localnic aflat sub influenţa alcoolului.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite