Chiriile locuinţelor din Focşani s-au ieftinit cu până la 30%. Vezi aici preţul de închiriere a unui apartament sau spaţiu comercial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criza financiară a făcut ca preţul chiriilor să scadă dramatic în ultimul an. Preţul de închiriere a unei garsoniere a ajuns, în 2011, la minimum 80 de euro şi maximum 100 de euro, dacă este şi mobilată.

Cât despre apartamentele cu două camere, chiria variază între 100 şi 200 de euro, dacă sunt renovate şi complet utilate, în condiţiile în care la finele anului 2009, preţul ajungea chiar şi la 300 de euro.

În schimb,agenţii imobiliari susţin că în această perioadă, mult mai solicitate sunt apartamentele şi casele închiriate în regim hotelier, în special cele din zona centrală a oraşului. Cei care preferă acest tip de locuinţă temporară sunt tinerii veniţi din alte oraşe în interes de serviciu, iar preţul unei nopţi de cazare variază între 20 şi 25 de euro.

Spaţiile comerciale, abandonate

Deşi preţul de închiriere a unui spaţiu comercial a scăzut chiar şi cu 40%, ajungând la trei sau patru euro pe metrul pătrat în sudul oraşului şi la 25 de euro în zona centrală, solicitările sunt din ce mai puţine. Aşa se face că majoritatea celor interesaţi de un astfel de spaţiu, preferă să-l închirieze pe o perioadă de maxim doi ani.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite