Chestorul Fătuloiu îi acuză de trădare pe şefii IPJ Vrancea în cazul Chelu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chestorul Dan Valentin Fătuloiu
Chestorul Dan Valentin Fătuloiu

Chestorul general Dan Valentin Fătuloiu a declarat, potrivit presei centrale, că a fost trădat în cazul Chelu de mai mulţi ofiţeri de la Economic dar şi de şefii IGP Vrancea, Galaţi şi Brăila. Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie neagă acuzaţiile şi susţine că unitatea nu a instrumentat nici un dosar pe numele omului de afaceri gălăţean sub conducerea sa.

Chestorul general Dan Valentin Fătuloiu a declarat, după ce s-a autodenunţat vineri că i s-a oferit mită de un milion de euro de către omul de afaceri gălăţean Cătălin Chelu (foto) pentru a „rezolva" un dosar, că a fost trădat de şeful inspectoratului din judeţul Vrancea.

Cătălin Chelu

„Am fost trădat de unii ofiţeri de la Economic, dar şi de unii şefi din IGP, Vrancea, Vaslui, Brăila şi Galaţi. După ce le-am cerut dosarele de evaziune fiscală, la o oră am fost contatat de Chelu", aceasta a fost declaraţia dată de Fătuloiu. Potrivit declaraţiilor chestorului general, poliţiştii l-ar fi anunţat, direct sau prin intermediari, pe omul de afaceri Cătălin Chelu că dosarele sale sunt luate la "puricat" de superiorii lor.

Şeful IPJ Vrancea, comisarul Ionel Popescu (foto) neagă acuzele aduse.

Comisarul şef IPJ Vrancea, Ionel Popescu

„Noi acum nu avem nici un dosar cu Chelu. A avut afaceri în 1998 cu o firmă de cablu în Focşani şi Adjud şi a avut un dosar atunci pentru privatizarea unor societăţi de stat dar soluţionat cu NUP. Nu e vorba de trădare în nici un caz în ce îl priveşte pe domnul Fătuloiu. Probabil din cauza stării de agitaţie cu evenimentele din ultimul timp l-au făcut să declare aşa ceva", spune Popescu.

Cea mai cunoscută afacere în Vrancea a controversatului Cătălin Chelu a fost firma de televiziune prin cablu, Cony Sat SA, ulterior Mega TV şi mai tirziu CCC Blue Telecom,cu abonati in Focşani şi Adjud.

Citiţi şi: Chestorul Fătuloiu l-a acuzat de trădare pe şeful IPJ Vaslui în cazul Chelu

Dedesubturile cazului "Mită la Interne": Fătuloiu este bun prieten cu rivalul în afaceri al lui Cătălin Chelu

Blaga ştia de mita pentru Fătuloiu, dar nu a considerat-o o problemă a MAI

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite