Cei doi soţi şi copilul lor decedaţi în accidentul de pe „Şoseaua Morţii” au fost înmormântaţi astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andra Tutoveanu, Ciprian Tutoveanu şi fetiţa lor de numai câteva săptămâni au fost conduşi pe ultimul drum de familie, prieteni, apropiaţi şi foarte mulţi locuitori ai oraşului Mărăşeşti.

Jale şi durere mare astăzi la Mărăşeşti, unde unicul copil al inspectorului şcolar Emil Radu, Andra Tutoveanu, în vârstă de 33 de ani, soţul acesteia, Ciprian, de 37 de ani şi fetiţa lor în vârstă de numai o lună au fost conduşi pentru totdeauna pe ultimul drum de cei dragi.

Cuvintele nu pot descrie atmosfera apăsătoare de la funeraliile familiei Tutoveanu, foarte mulţi oameni din localitate şi nu numai dorind să fie alături de familia îndurerată.

image

Cei trei membri ai familiei au murit luni seara, într-un teribil accident de circulaţie produs între Bucureşti şi Urziceni, în accident fiind implicate două autoturisme care s-au lovit frontal.

Familia Tutoveanu se întorcea de la un control medical de la Bucureşti. Maşina era condusă de Alin Vlad Buhai, de 23 de ani, tot din Mărăşeşti, care a supravieţuit accidentului.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite