FOTO Cei doi pensionari care şi-au deschis grădiniţă privată pregătesc Revelionul pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi bunici îşi aşteaptă musafirii de Revelion.
Cei doi bunici îşi aşteaptă musafirii de Revelion.

Cei doi pensionari "afacerişti" din Focşani, proprietari ai "Casei Bunicilor", au pus la punct toate detaliile petrecerii. Deja au fost înscrişi 15 copii şi a fost stabilit şi meniul. La 12 noaptea, micuţii se vor putea bucura de focurile de artificii din Piaţa Gării.

Cei doi pensionari, Ioana (68 ani) şi Neculai Mihalcea (76 ani) care şi-au deschis o grădiniţă privată cu program non-stop au pregătit o nouă surpriză. Organizează Revelionul copiilor!

Cei doi pensionari, ce şi-au denumit grădiniţa sugestiv "Căsuţa bunicilor" au dat anunţ la ziar şi au făcut deja înscrieri pentru 15 copii.

"Am zis să stăm tot cu copiii şi de Revelion că asta facem zi de zi şi astfel ajutăm şi părinţii care vor să petreacă în acea noapte. Ne face plăcere să facem acest lucru", ne-a spus bunica Ioana.

50 de lei distracţia

Aşadar, părinţii care vor să petreacă pe cinste de Revelion şi nu au cu cine să lase copiii au în sfârşit o soluţie. Şi nici nu este scumpă, 50 de lei de persoană.

Bunicuţa Ioana a stabilit deja şi meniul pe care l-a afişat la intrarea în grădiniţa privată (foto).

bunicuţa a stabilit deja meniul

"Vom avea aperitive cu caşcaval, muşchi, plăcintă tradiţională cu carne de vită. Vom pregăti sărmăluţe, friptură de pasăre şi ca desert, un tort uriaş de fructe. Vom avea sucuri naturale şi şampanie pentru copii. Toate aşa ca pentru ei. Cu siguranţă nu vor lipsi fructele", ne dezvăluie bunicuţa.

Micuţii pot trage şi un pui de somn în noaptea de revelion când obosesc jucându-se (foto).

micuţii pot trage şi un pui de somn

"Varianta salvatoare"

"La miezul nopţii vom ieşi afară, dar doar pe balcon pentru că ei sunt mici şi ne este frică să nu păţim vreun incindent de la petardele acestea. Se văd de aici focurile de artificii din Piaţa Gării. Avem deja 15 copii cu vârsta cuprinsă între doi şi nouă ani. Cinci sunt dintre copiii care vin zi de zi la noi iar ceilalţi au venit în urma anunţului pe care l-am dat la ziar", spune şi bunicul Neculai.

Se pare că bunicuţii i-au salvat pe părinţii fără dădacă ce vor să petreacă la cumpăna dintre ani. „Este soluţia salvatoare. Aşa putem pleca şi noi unde vrem de Revelion că ne-am făcut rezervări la un restaurant. Copiii sunt prea mici să îi lăsăm singuri, cu noi nu îi putem lua în fum şi în gălăgie. Avem un băiat şi o fetiţă de trei şi respectiv patru ani pe care îi ducem zi de zi de trei ani aici la grădiniţă şi avem mare încredere să îi lăsăm", ne-a spus Corina Simion, una dintre mămicile ce a rezervat două locuri la Revelionul copiilor.

Şi curtea grădiniţei este amenajată special pentru copii (foto).

curtea grădiniţei, specială

"Este un ajutor mare. Altfel nu reuşeam să plecăm de revelion nicăieri pentru că fetiţa noastră este foarte mică. Avem mare încredere în cei doi bunicuţi", ne-a spus şi Dorică Eşanu (foto), un al părinte ce a rezervat un loc de Revelion pentru fetiţa sa.

Dorică Eşanu

„Mie îmi place mult la buni şi pentru că sunt copii mulţi", ne-a spus Antonia, fetiţa Corinei.

Căsuţa bunicilor, autorizată MEC

Grădiniţa privată „Căsuţa bunicilor" are autorizaţie de la Ministerul Educaţiei şi Cercetării de Centru Educativ. Este dotată cu cabinet medical, asistentă şi trei educatoare ce le predau copiilor limbi străine, cursuri de dansuri şi pictură. Taxa lunară este de 600 de lei.

Cei doi pensionari au pictat gardul grădiniţei în ton cu activitatea pe care o desfăşoară (foto).

Bunicuţii au pictat gardul grădiniţei în ton cu activitatea pe care o desfăşoară.
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite