Liberalii îşi pun om cu greutate la Prefectură. Cătălin Popescu va fi numit astăzi prefect după ce a ratat funcţia de vicepreşedinte al CJ Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Popescu
Cătălin Popescu

Liberalii au decis să-l înlocuiască pe Octavian Vieru din funcţia de prefect, în locul acestuia urmând să fie numit vicepreşedintele PNL, Cătălin Kanty Popescu.

Refuzat de Marian Oprişan pentru a ocupa funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Kanty Popescu va primi astăzi o responsabilitate mai mare.

El va fi numit în şedinţa de Guvern în funcţia de prefect, în locul actualului prefect Octavian Vieru, care nu a convins deloc în perioada cât s-a aflat la cârma Instituţiei Prefectului.

Pentru a ocupa această funcţie „apolitică", Kanty Popescu va fi nevoit să demisioneze atât din funcţia de consilier judeţean, cât şi din conducerea PNL Vrancea.

Numirea liberalului în funcţia de prefect confirmă practic informaţiile din stenogramele PNL apărute în presă, unde într-o şedinţă a conducerii centrale a PNL a avut loc o discuţie între Relu Fenechiu şi un reprezentant al PNL Vrancea.

În discuţie, Relu Fenechiu face apel la o altă propunere, tocmai pentru a nu se crea un război cu preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan.

„Fenechiu: Ma, voi sunteti nebuni, bai.


Vrancea: Asta e.

Fenechiu: Spune-i lui Nini ca eu am zis ca-i nebun.
Vrancea: Am inteles, ii transmit.

Fenechiu: Mai, stiti de ce? Voi stiti foarte bine: este cel mai mare dusman a lu' ala de la PSD. Facem o chestie numai ca sa perpetuam dusmania, fratilor. Nu stiu daca e bine. Eu nu fac decat transmit, dar imi dau si eu cu parerea si va spun ca nu-i bine, dupa parerea mea.

Vrancea: Noi am fost dusmani noi toti, deci nu o sa fie de acord cu niciunul niciodata in viata lui.

Relu Fenechiu: Bine, bine. E singurul om...Treaba voastra. Nu stiu ce o sa faca Ponta. O sa vedem. Eu ii transmit. Mi-am scris aici".

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite