Case şi drumuri în Vrancea afectate de ploile din ultimele ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny" al judeţului Vrancea s-au primit mai multe rapoarte de pagube înregistrate la nivelul comunelor vrâncene, în urma precipitaţiilor abundente şi prin scurgerea apei provenită de pe versanţi.

La Mera, mai multe drumuri comunale au fost afectate prin spălarea de balast şi crearea de şanţuri longitudinale. De asemenea, un podeţ amplasat peste pârâul Milcovelul a fost afectat, fapt ce a dus la izolarea parţială a satului Milcovelul.

La Reghiu au fost distruse două poduri construite din tuburi peste pârâul Milcovelul (lucru care a dus la izolarea parţială a trei sate, Valea Reghiului, Farcaş şi Piscul Reghiului) şi peste pârâul Reghiu (alte trei sate fiind parţial izolate: Milcovelul, Scoruş şi Botul Calului).

De asemenea, au fost afectate drumuri comunale prin crearea de ravene.

Astfel, DC 94 pe o lungime de cca. 3 km, DC 112 pe o distanţă de aproximativ 3 km şi aproximativ 2 km dintr-un drum în satul Şindrilari.

De asemenea, la Nereju platforma drumului DJ 205 D s-a surpat pe o lungime de cca. 70 ml în punctul Nereju Mic, trei sate fiind parţial izolate (Brădăceşti, Chiricani şi Nereju Mic).

La Cîrligele s-a surpat malul pârâului Mera existând pericolul inundării caselor din satele Blidari şi Cârligele. De asemenea, a fost avariată conducta de alimentare cu apă a satului Dălhăuţi pe o lungime de 50 ml.

Totodată, au fost afectate lucrările de apărare de pe cursul pârâului Dălhăuţi, punând în pericol drumurile comunale din zonă.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite