Casa unei familii din Jariştea a ars din temelii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii nu au reuşit să salveze mare lucru din incendiu
Pompierii nu au reuşit să salveze mare lucru din incendiu

Pompierii spun că evenimentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui coş de fum de deteriorat. În afară de casă au mai fost mistuite de foc şi trei anexe gospodăreşti.

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului au acţionat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi opt subofiţeri, pompierii militari conlucrând în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Odobeşti şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Jariştea.

VIDEO Trei gospodării cuprinse de foc la Faraoanele. În incendiu au murit patru animale

„În momentul sosirii la locul intervenţiei, incendiul se manifesta cu violenţă la o locuinţă şi trei anexe , dintre care într-o cameră era centrala termică. Pompierii au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului, cât şi pentru protejarea altor construcţii amplasate în apropierea obiectivelor cuprinse de flăcări, din cauza vântului puternic existând riscul propagării focului şi la acestea. În urma incendiului au ars locuinţa şi cele trei anexe, cu acoperişurile confecţionate din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă totală de aproximativ 400 mp, articole de mobilier din şase camere de locuit, obiecte electronice şi electrocasnice, articole de îmbrăcăminte, bunuri de uz casnic şi s-a deteriorat aparatura utilizată pentru prelucrarea lemnului", a precizat lt. Cristina Duţă, purtător de cuvânt al ISU Vrancea.

Evenimentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui coş de fum de deteriorat.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite