„Caravana IT& Science” a ajuns astăzi la Paltin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii şi profesorii de la Colegiul Naţional "Unirea" au susţinut pentru elevi din Paltin lecţii demonstrative la chimie, bilogie, matematică aplicată şi informatică

„Caravana IT& Science" a avut a doua oprire la elevii Școlii Generale cu clasele I-VIII din Paltin.

Aici echipa profesorilor și elevilor din Colegiul Naţional „Unirea", în colaborare cu Asociaţia „Uniriştii", a susținut lecții demonstrative și interactive la mai multe discipline.

Astfel elevii din Paltin au aflat din tainele biologiei și chimiei prin prezentări și experimente, au descoperit noi utilizări ale calculatorului și au rezolvat exerciții si probleme din matematica aplicată.

Un aspect inedit îl reprezintă faptul că majoritatea lecțiilor sunt susținute de elevii uniriști (prezentari power-point, demonstarții) care îi implică în mod activ pe școlari.

În cadrul aceluiași proiect fiecare școala participantă primește sprijin logistic (realizarea paginii de web a școlii, arhiva electronică) dar și material, câte un aparat foto performant menit să-i ajute pe elevii și dascălii lor într-o mai bună promovare a activităților scolare si educative.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite