Cantonament de cinci stele la Borussia Dortmund pentru focşăneni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul „Prosport 2009" Focşani face înscrieri pentru un cantonament la echipa germană din Bundesliga, BORUSSIA DORTMUND care avea loc în perioada 1-8 august 2010. Locurile sunt limitate. Sunt aşteptaţi să se înscrie copiii cu vârste cuprinse între 8 şi 18 ani.

Cei care vor să cunoască vedetele celebrului club din Bundesliga şi să se antreneze sub comanda fostului internaţional român, Marcel Răducanu nu trebuie decât să sune la numărul de telefon: 0754.929.159 şi vor afla mai multe amănunte despre plecarea în Germania.

BORUSSIA DORTMUND este un club care are în palmares mai multe titluri câştigate pe plan intern, dar şi trofeul Liga Campionilor în anul 1997.


Iată că după ce în urmă cu câteva zile două grupe de copiii de la „Prosport 2009 Focşani" au fost invitate pentru a participa o zi alături de idolii lor de la echipa Steaua Bucureşti, focşănenii au acum ocazia de a afla şi ei secretele fotbalului profesionist de la jucătorii unui alt club celebru în EUROPA, BORUSSIA DORTMUND.

Copiii vor face două antrenamente a 90 minute pe zi. Condiţiile materiale, de pregătire, cazare şi masă sunt excelente.

Vor fi discuţii pe teme de fotbal si bineînţeles meciuri amicale cu echipele de copii şi juniori ale clubului BORUSSIA DORTMUND. Se va vizita clubul Borussia Dortmund, stadionul, muzeul şi se va discuta pe teme de fotbal cu jucătorii şi antrenorii de la echipa mare, dar şi de la Centrul de Copii şi Juniori.

Cantonamentul se va face intr-o statiune muntoasa de linga Dortmund unde există acest centru de pregătire al echipei BORUSSIA.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite