Cântăreaţa Raluka şi dj-ul Claudio Cristo vin la Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raluka va face show în club Extrem, mâine seară, alături de dj-iţa Laora. În Pulse Studio, atmosfera va fi întreţinută de Claudio Cristo, unul dintre cei mai prolifici dj ai momentului.

Şi în acest weekend, tinerii focşănenii vor avea parte de evenimente care mai de care mai inedite, cu invitaţi de seamă, promoţii şi muzică bună. Clubul Extrem continuă seria mega-petrecerilor şi îi invită, mâine seară, pe toţi fanii Ralukăi, interpreta cunoscută pentru colaborarea cu dj Sava, la un concert de senzaţie.Tânăra interpretă şi-a început cariera solo la începutul lunii martie, iar primul său single, „Out of your business", se bucură de un real succes.

Alături de Raluka, în Extrem va face show şi Laora, prima dj-iţă de la Partidul Kiss Fm. Laora oferă publicului sound-uri vesele şi multă energie pozitivă, abordând o varietate de stiluri, de la house, techno house şi tribal house, până la progressive.

Cele mai tari remixuri

Şi în Pulse Studio, clienţii vor avea parte de o sâmbătă specială, cu cea mai bună muzică, mixată de Claudio Cristo, unul dintre cei mai prolifici dj şi producători ai momentului.

Talentul său muzical atrage după sine succesul internaţional, producţiile sale intrând deja pe primele poziţii în mai multe topuri internaţionale. Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei până la orele 24.00, apoi tariful este de 15 lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite