Candidatul APV la Primăria Bîrseşti acuză edilul în funcţie că-şi bate joc de banul public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorii care asfaltează au fost îmbrăcaţi cu tricouri USL
Muncitorii care asfaltează au fost îmbrăcaţi cu tricouri USL

Acesta spune că lucrările de asfaltare din comună sunt de mântuială şi că primarul în funcţie îi face tot felul de şicane, rupându-i afişele electorale.

Vasile Ştefănescu, candidatul Alianţei Pentru Vrancea la Primăria Bîrseşti spune că primarul localităţii încearcă cu disperare să câştige un nou mandat de edilş şef.

image

„A venit cu o firmă de asfaltări şi îşi bate joc de bugetul comunei. I-a îmbrăcat pe muncitori cu tricouri şi şepci cu USL, ca să arate că USL-ul le face drumul şi asfaltează fătă a ţine cont de nicio tehnologie, pe ploaie sau pe soare. În urma maşinilor rămân gropi cât cuprinde. E o bătaie de joc", spune Vasile Ştefănescu.

image

Acesta îl mai acuză pe primar că-i face tot felul de şicane în campanie, rupându-i afişele. „În schimb, pe ale sale şi le pune peste tot, chiar şi la Muzeu", mai spune Vasile Ştefănescu.

image

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Focşani despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite