Campionul olimpic Alin Moldoveanu va fi declarat cetăţean de onoare al municipiului Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Moldoveanu este campion olimpic la tir
Alin Moldoveanu este campion olimpic la tir

Politicienii locali nu au ratat însă ocazia de a-şi face imagine pe seama campionului, întrecându-se în a face propuneri.

În şedinţa de consiliu local, consilierul PDL Nicu Tănase a venit cu propunerea ca proaspătul campion olimpic, focşăneanul Alin Moldoveanu, să fie declarat în cel mai scurt timp cetăţean de onoare al municipiului.

„Nu toate oraşele au privilegiul de a avea un campion olimpic şi de aceea noi propunem ca Alin Moldoveanu să devină cetăţean de onoare al municipiului Focşani", a precizat Nicu Tănase.

Un sportiv legitimat în Iaşi aduce prima medalie de aur la Olimpiadă: „Trag la ţintă şi opt ore pe zi“ FOTO

În replică, PSD-istul Liviu Oloeriu a spus că această iniţiativă aparţine grupului USL, dar urma să fie discutată la punctul „diverse", taxând din poziţia de preşedinte de şedinţă graba colegului său de la PDL.

Ceea ce rămâne important este faptul că aleşii au luat o decizie în consens şi la una din şedinţele viitoare de consiliu local Alin Moldoveanu va primi titlul de cetăţean de onoare al Focşaniului.

Focşăneanul Alin Moldoveanu e campion olimpic la tir. Primul AUR pentru România la Olimpiadă

Acelaşi titlu l-a primit în trecut şi multipla campioană olimpică, mondială şi europeană, gimnasta focşăneancă Gina Gogean.

Alin George Moldoveanu, în vârstă de 29 de ani, născut la Focşani, a câştigat medalia de aur la proba de puşcă 10 metri aer comprimat.

În lupta pentru medalii, focşăneanul s-a detaşat în penultima serie de focuri, terminând înaintea lui Niccolo Campriani-Italia, respectiv Gagang Narang-India.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite