Campionul olimpic Alin Moldoveanu, „Unirist Honorius Causa” al colegiului din Focşani unde a învăţat FOTO-VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivul a participat astăzi la deschiderea anului şcolar la Colegiul Naţional „Unirea" şi a avut parte de o primire foarte frumoasă.

Campionul olimpic de la Londra, focşăneanul Alin Moldoveanu, a avut astăzi parte de o primire extrem de frumoasă la deschiderea anului şcolar de la Colegiului Naţional „Unirea", liceu pe care sportivul l-a absolvit în urmă cu zece ani.

Sportivul a fost aplaudat îndelung, iar conducerea şcolii i-a pregătit o surpriză care l-a emoţionat profund pe campion.

image

CLICK aici pentru imagini

Acesta a primit distincţia „Unirist Honorius Causa", pentru contribuţia sa la promovarea imaginii Colegiului Naţional „Unirea" în lume.

„Există o promoţie care face din Colegiul Naţional Unirea ceva unic în istoria învăţământului din Vrancea. Este promoţia 2002. Avem doi medaliaţi cu aur, unul la matematica, Virgil Petrea şi altul se numeşte Alin Moldoveanu, campionul olimpic de la Londra", a spus directorul Cornel Noană în aplauzele tuturor.

Cu lacrimi în ochi, campionul s-a adresat apoi elevilor.

„Chiar din clasa a cincea am fost unirist şi sunt profund onorat ca sunt astăzi aici. Vă mulţumesc foarte mult pentru primire şi vreau să va urez spor la învăţătură în noul an şi cât mai multe realizări", a spus Alin Moldoveanu.

Campionul olimpic a semnat apoi în cartea de onoare a Colegiului „Unirea".

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite