Campanie a poliţiei în mediul rural pentru prevenirea furturilor din locuinţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campania se derulează în mediul rural
Campania se derulează în mediul rural

Prevenirea criminalităţii în mediul rural continuă să fie în atenţia poliţiei vrâncene, cu atât mai mult cu cât neglijenţa proprietarilor constituie în multe cazuri un factor favorizant.

Grupul de lucru din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea a considerat necesară iniţierea unei campanii de informare a locuitorilor din mediul rural , ce se va derula în perioada 5 iunie - 15 iunie 2012, activitatile ce vor fi coordonate de Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Serviciul de Ordine Publica si Serviciul de Investigatii Criminale. Politistii de la posturile de poliţie vor intensificarea activităţilor de informare a cetăţenilor cu sprijinul Grupurilor de Actiune Comunitara.

„Scopul campaniei il constituie informarea cetăţenilor cu privire la prevenirea victimizării, iar mesajul transmis cuprinde modul de asigurare a bunurilor personale importanţa asigurării locuinţei/bunurilor, chiar dacă cetatenii din mediul rural nu au fost obişnuiţi cu acest lucru.Diseminarea informaţiilor prin intermediul mass-media are un rol deosebit de important şi şi-a dovedit utilitatea în transmiterea mesajului poliţiei către cetăţeni, în toate campaniile derulate anterior", a precizat insp pr. Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite