Campania „Fonduri europene pentru mediul rural” a ajuns şi la Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conferinţa, care trebuia să se desfăşoare la Teatru, a fost mutată în ultimul moment la Inspectoratul Şcolar. Această campanie urmăreşte conştientizarea publicului din mediul rural, interesat de fondurile nerambursabile oferite prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală

Sala de şedinţe a Inspectoratului Şcolar Vrancea s-a dovedit astăzi neîncăpătoare la conferinţa organizată de Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit pe tema „Fonduri europene pentru mediul rural".

Întâlnirea ar fi trebuit să se desfăşoare la Teatrul Municipal Focşani, cu care s-a încheiat din timp un contract, însă conducerea teatrului a ignorat astăzi înţelegerea, spre nemulţumirea organizatorilor, care s-au văzut nevoiţi să caute la repezeală o altă locaţie.

„Nu se face aşa ceva. Aveam contract ferm, cu dată, oră, sume şi ne zic în ultimul moment că nu se poate. Mă rog să nu vină toţi cei 300 de fermieri pe care i-am chemat, că nu am unde să-i bag în sală", se plângea înainte de începerea conferinţei Bebe Marica, directorul Oficiului Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit Vrancea.

Până la urmă acţiunea de azi a decurs în mod normal, cei prezenţi în sală fiind informaţi despre cum pot accesa fonduri nerambursabile acordate prin FEADR, pentru proiecte de investiţii şi ce fel de investiţii sunt finanţate prin FEADR.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite