Cadouri de Crăciun fără E-uri pentru copii din grădiniţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadourile vor fi împărâţite în decembrie
Cadourile vor fi împărâţite în decembrie

Propunerea aparţine consilierului democrat liberal Nicu Tănase, care a recomandat primăriei să cumpere portocale şi banane pentru copiii din grădiniţe cărora le vor fi împărţite daruri.

Unul dintre subiectele care a stârnit discuţii în cadrul şedinţei consiliului local municipal de ieri s-a referit la alocarea unei sume de bani pentru achiziţionarea de cadouri pentru copii.

Astfel, Primăria Focşani va cheltui 31000 de lei pentru a cumpăra dulciuri pentru aproximativ 4500 de copii, valoarea unui pachet fiind de 7 lei.

Consilierul local PDL Nicu Tănase a recomandat primarului Decebal Bacinschi ca începând cu anul acesta în pachetele copiilor să nu se mai regăsească ciocolată sau energizante, ci fructe.

„Atrag atenţia că odată cu împărţirea de dulciuri către şcoli şi grădiniţe s-a făcut curăţenie în unele magazine. S-au dat la copii dulciuri pline de E-uri şi propun ca la Crăciun să le fie împărţite fructe, respectiv banane, portocale. Avem nevoie de copii sănătoşi", a ţinut să recomande Nicu Tănase.

Primarul Decebal Bacinschi a precizat că va ţine cont de recomandarea consilierului, dar că „trebuie să le punem şi un dulce".

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite