Bulevardul Independenţei, infernul din centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traversarea bulevardului, o veritabilă probă de anduranţă.
Traversarea bulevardului, o veritabilă probă de anduranţă.

Şoferii spun că şi-au stricat aututorismele în gropi şi sar la gâtul autorităţilor locale pentru că nu-şi fac treaba la timp.

În fiecare zi, şoferii dau adevărate teste de conducere şi răbdare, nervii participanţilor la trafic fiind întinşi la maximum. „Lucrările de pe bulvardul Indepedenţei au început de o săptămână şi în afara decopertării nu s-a mai făcut nimic. În fiecare zi sunt câte doi sau trei muncitori care stau în lopeţi şi aşteaptă să treacă ziua. Drumul pe care îl fac din centru în Obor durează acm peste 45 de minute. În mod normal acest traseu nu ar trebui să dureze mai mult de 15 minute. Combustibil consumat degeba, nervi, înjurături, dar pe cei care ne conduc nu-i amendează nimeni", ne-a declarat, vizibil iritat de situaţia drumurilor din oraş, Vasile Iorga, taximetrist cu o vechime în branşă de zece ani.

„Merg cu maşina prin cratere"

Oficialităţile se apară şi spun că lucrările de pe bulevardul Indepedenţei vor fi încheiate în câeva zile: „Este o lucrare amplă şi nu poate fi făcută peste noapte", se arată într-o notă de presă dată publicităţii de Primăria din Focşani.

Marius Murgoci a fost nevoit să meargă cu maşina la service după ce a fost nevoit să traverseze de mai multe ori bulevardul Independenţei. "Stau în zonă şi nu am altă soluţie. De o săptămână tot trec prin aceste cratere. Astăzi am fost la service şi mi-am schimbat toată bucşăraia. O să-i dau în judecată pe cei care se fac răspunzători de lucrările acestea. Chiar dacă nu am nicio şansă, măcar este un început. Va veni timpul când vor plăti pentru dezinteresul de care dau dovadă", ne-a spus supărat focşăneanul.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite