Brazi fără documente de provenienţă, confiscaţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agentul Nică Negrea, alături de şoferul prins fără documente
Agentul Nică Negrea, alături de şoferul prins fără documente

Lucrătorii IPJ Vrancea, în colaborare cu cei ai Direcţiei Judeţene Silvice au efectuat azi-noapte o acţiune pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, în cadrul căreia au depistat un şofer care transporta mai mulţi pomi de Crăciun fără a deţine acte de provenienţă.

Bărbatul a fost prins, în jurul orei 2.00, pe raza comunei Valea Sării, în timp ce transporta cu un autocamion marca Renault 400 de brazi, tăiaţi de pe suprafaţa Obştii Nereju şi care urmau să ajungă în Bucureşti.

În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că doar 250 de pomi aveau aviz de însoţire, restul de 151 neprezentând sigilii. Întreaga cantitate de marfă a fost depusă la sediul Direcţiei Judeţene Silvice, iar în această dimineaţă, brazii fără documente au fost confiscaţi.

„Pomii de Crăciun confiscaţi vor fi valorificaţi de către Direcţia Judeţeană Silvică şi de Ocolul Silvic Focşani conform legislaţiei în vigoare. Ceilalţi vor putea fi duşi la destinaţie", precizează Nică Negrea, agent şef principal al Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul IPJ Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite