Bordurile, furate înainte să fie montate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bordurile depozitate pe marginea străzilor ce urmează să fie instalate pe marginea trotuarelor dispar pe zi ce trece.

Ciuruit pe toate străzile, municipiul Focşani nu dă semne că va avea un aspect mai estetic prea curând. Lucrările de refacere a străzilor, bulevardelor din oraş, dar şi a perimetrului istoric Piaţa Unirii deja scot localnicii din minţi din cauza zgomotului de pikamere şi utilaje grele pe care sunt nevoiţi să îl îndure, dar şi din cauza traficului îngreunat şi a prafului ce fac oraşul să semene mai degrabă cu o localitate din Orientul Mijlociu.

Lucrările par a fi interminabile, termenele de finalizare sunt întotdeauna depăşite, iar la toate acestea se mai adaugă şi furtul de materiale de construcţii. Bordurile depozitate pe marginea străzilor ce urmează să fie instalate pe marginea trotuarelor dispar pe zi ce trece.

„Se fură în fiecare zi. Am încercat să le depozităm cumva să nu mai fie la vedere, dar tot le găsesc. Noaptea, ziua, tot timpul se fură. Am avut pachete întregi pe care nu le-am mai găsit", ne-a spus un muncitor ce lucra ieri la montarea unor noi borduri.

Află mai multe amănunte în ediţia de Moldova a cotidianului "Adevărul" de astăzi.

Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite