BodyLine te ajută să ai un corp de invidiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O şedinţă cu ultrasunete costă 40 de lei
O şedinţă cu ultrasunete costă 40 de lei

Salonul oferă servicii de remodelare corporală şi de slăbire. După numai câteva şedinţe de împachetări, de vacuum sau de electrostimulare, veţi obţine rezultate spectaculoase.

Focşănencele care vor să scape rapid de grăsimile acumulate pe parcursul iernii sunt aşteptate la salonul „BodyLine".

Aparatura de ultimă generaţie şi diferitele tipuri de masaj vă vor ajuta să obţineţi unui corp armonios şi bine proporţionat. De exemplu, în urma unei şedinţe de electrostimulare, veţi avea o musculatură mult mai tonifiată, iar aparatul vacuum şi împachetările la saună cu raze infraroşii vă vor scăpa de celulită. De asemenea, aparatul de ultrasunete reduce grosimea stratului adipos în doar câteva ore, iar aparatul de drenaj limfatic pe bază de vibraţii va topi grăsimile acumulate local.

Dacă vreţi să vă relaxaţi într-un mod plăcut după o zi încărcată de muncă, la „BodyLine" veţi avea parte de un masaj pe cinste timp de oră, însă nu lipsesc nici masajele anticelulitice sau cele terapeutice.

Preţuri avantajoase

Clientele care îşi vor face un abonament de zece şedinţe vor avea parte de o reducere de 20% la toate tipurile de servicii.

Astfel, cele care optează pentru electrostimulare vor da 16 lei pentru o şedinţă, pentru vacuum şi împachetări, 36 de lei, iar pentru masaj 35 de lei.

"Cele zece şedinţe garantează pierderea a trei centimetri în circumferinţă fără a ţine un regim alimentar", spune Florina Trăşculescu, managerul salonului.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite