Blogerii au dat BUZZ-ul pe o întâlnire „face to face”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comunică între ei de câţiva ani, îşi împărtăţesc experienţe de viaţă sau pur şi simplu comentează subiecte fierbinţi ale zilei, dar nu s-au văzut niciodată. Este vorba despre blogerii din Vrancea şi din mai multe locuri din ţară, care au hotărât să rezolve acest neajuns aseară, când şi-au dat întâlnire la o bere şi un suc într-un restaurant din Focşani.

La învitaţia lansată pe net au răspuns prezent aproximativ 20 de persoane care-şi ţin un jurnal zilnic pe internet, „localnicilor" alăturându-li-se blogeri din Bucureşti şi Iaşi.

„Mi-am făcut blog pentru că aveam ceva de spus. Am primit reacţii de la public favorabile şi am conştientizat că dacă vrei să-ţi prezinţi nişte opinii trebuie să creezi un conţinut de calitate", ne-a precizat Dan Braşov, care profesează ca funcţionar public şi este cunoscut ca bloger cu titulatura de „Braşoave".


„Blogul este gura mea de aer"


La rândul ei, blogeriţa Iulia Nicolae spune că a apelat la acest mod de comunicare pentru că simţea nevoia să-şi spună nemulţumirile şi părerile.


„Când am văzut că alţii au aceleaşi gânduri ca şi mine mi-am zis că merită să continui. E ca o gură de aer. E locul meu, spaţiul în care pot să spun ce vreau şi să primesc feet-back la ceea ce scriu", completează Iulia, cu nume de cod „Nimicuri".


„Este un ziar personal, în care îmi dau cu părerea pe teme sociale, culturale sau politice. Prin intermediul blogului am realizat o serie de amiciţii virtuale. Este şi o sursă de informaţie şi nu mai pierd timpul uitându-mă la televizor după ştiri, pentru că le aflu în timp real de pe blog", îşi spune părerea Dan Trofin, alias „PATRIKdan".

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite