Bibliotecă în aer liber în Parcul Schuman din Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De mâine focşănenii pot merge la bibliotecă în parc. Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" din Focşani desfăşoară în perioada 30 august - 3 septembrie programul "Biblioteca în aer liber". Cărţile pot fi citite la faţa locului, pe bancă în parc sau pot fi împrumutate acasă.

Serviciile bibliotecii în aer liber nu diferă cu nimic de cele ale bibliotecii tradiţionale. Iubitorii de carte pot împrumuta cărţi acasă, se pot înscrie la bibliotecă, pot restitui cărţi pe care le-au împrumutat dar îşi pot face şi rezervare pentru mai multe titluri. Cărţile ce vor fi aduse în parc sunt pentru toate categoriile de vârstă, de la preşcolari la elevi, studenţi, adulţi şi vârstnici.

„Ajunsă la a V-a ediţie manifestarea se bazează pe diversitate tematică, pe sondarea gusturilor de lectură, lucruri care ne vor ajuta în politica de achiziţii. Ca de fiecare dată, Biblioteca de vacanţă, veritabilă sărbătoare a lecturii în aer liber, îşi aşteaptă şi anul acesta publicul cititor interesat de cunoaştere, de la publicul preşcolar la cel adult. Vă aşteptăm în Parcul Schuman din Focşani, pentru a participa la această sărbătoare a cărţilor unde am pregătit surprize pentru toţi participanţii", a declarat Teodora Fîntînaru, directorul Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu" Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite