Biblioteca de vacanţă a ajuns la final

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La eveniment au venit mulţi elevi
La eveniment au venit mulţi elevi

În perioada 27-31 august pe la standurile bibliotecii au trecut aproape 500 de vizitatori care au avut la dispoziție 150 de titluri din cele mi diverse domenii și care au împrumutat sau lecturat peste 300 de cărți. Ei au beneficiat de servicii gratuite oferite de bibliotecă şi au participat la audiţii, o întâlnire cu scriitori vrânceni, lansarea concursului de creaţie literară şi un spectacolul de divertisment.

S-a încheiat cea de a VII-a ediție a Bibliotecii de Vacanță, program al Bibliotecii Județene "Duiliu Zamfirescu" Vrancea ce s-a desfășurat în Grădina Publică.


În cadrul întâlnirii cu scriitorii vrânceni a fost lansat Concursul de creație literară „Oana Diana Renea", la care sunt așteptați să participle elevii din clasele I-VIIl .

Copiii își pot depune creațiile la orice secție a Bibliotecii Județene sau la adresa de e-mail cititori@bjvrancea.ro, până la data de 15 octombrie,iar cei mai talentați dintre eivor fi premiați în cadrul activităților dedicate Centenarulu iBibliotecii Publice din Focșani.

Domeniile de interes pentru cititorii adulți au fost medicina, psihologia, turismul sau beletristica cât și enciclopediile despre univers, acvaristică sau creșterea animalelor.

Școlarii au preferat să lectureze în parc titluri ca Cele șapte minuni ale lumii, Mitologia, Enciclopedia copiilor, Comunicarea de la origini la internet, O lume întreagă în imagini sau au solicitat alte cărți din programa școlară pe care le-au primit a doua zi în parc.

„Astfel prin ediţia de anul acesta a Bibliotecii de Vacanta avem 53 de nou înscriși din care 35 sunt femei. Ei au primit pentru înscrierea la biblioteca din parc o carte cadou. Pentru următoarele ediții așteptăm sugestii din partea cititorilor despre acest program și despre ceea ce și-ar dori să le ofere biblioteca pe viitor", au precizat organizatorii evenimentului.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite