Bătrână arsă de vie într-un incendiu la Mera

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia a fost găsită carbonizată în pat. Evenimentul a fost provocat de un coş de fum defect.

O bătrână în vârstă de 89 de ani, din satul Livada, comuna Mera, a pierit ieri într-un incendiu provocat de un coş de fum defect.

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului s-a deplasat la faţa locului o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, aceştia acţionând în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Odobeşti.

„În urma incendiului au ars o anexă gospodărească (bucătărie) construită din paiantă cu acoperiş din lemn şi învelitoare din carton asfaltat, pe o suprafaţă de cca. 20 mp, bunuri de uz casnic şi articole de îmbrăcăminte aflate în interior; pe timpul incendiului, înaintea sosirii pompierilor militari, o butelie cu GPL a explodat. În urma incendiului a rezultat decesul numitei Nastasia I., în vârstă de 89 ani, mătuşa proprietarei, aceasta fiind găsită carbonizată în pat, în interiorul acelei anexe. Evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de coş de fum deteriorat", se arată într-un comunicat de presă al ISU Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite