Bătrân din Tulnici, omorât în bătaie de propriul nepot şi apoi incendiat în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii i-au încătuşat pe criminali
Poliţiştii i-au încătuşat pe criminali

Mihai Budac, nepotul victimei a fost ajutat în comiterea crimei de un alt bărbat ieşit recent din puşcărie. Ei riscă ani buni de închisoare.

Vasile Budac, în vârstă de 80 de ani, din comuna Tulnici, a fost omorât azi noapte de nepotul său într-un mod deosebit de violent, cum rar ne este dat să auzim.

Omorul a fost comis pentru o drujbă şi un polizor pe care bătrânul le avea în gospodărie şi pe care nepotul său le pusese gând rău de vânzare.

Ajutat de un complice, Nicu Cogiuc, ieşit nu de multă vreme din puşcărie, Mihai Budac şi-a pus planul în aplicare, omorându-l mai întâi în bătaie pe bătrân. Pentru a-şi şterge urmele, cei doi au dat foc casei, dar nu suficient încât să nu rămână probe.

Criminalii au fost ridicaţi de poliţie dintr-un restaurant din comună, unde au mers să se cinstească după comiterea oribilei fapte.

"Cei doi suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Aşteptăm concluziile medicului legist pentru a şti cu exactitate când a survenit decesul dar şi cauza morţii", a precizat procurorul Florin Ţârlea de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, citat de Agerpres.

Pentru fapta lor, bărbaţii riscă închisoare între 15 şi 25 de ani sau chiar detenţie pe viaţă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite