Bătrân din Budeşti, ucis pentru băutură şi bani de un tânăr din Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crima a avut loc în locuinţa victimei, care a fost arestat ieri pentru 29 de zile, pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie.

Marin Bălosu, în vârstă de 36 de ani din Budeşti, comuna Coteşti, a fost găsit mort în casă de un vecin venit la el să cumpere vin.

„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă complexă coordonată de procurorul criminalist, care din primele cercetări a stabilit faptul că în cursul zilei de 28.07.2012, orele 14.00, la domiciliul victimei s-a prezentat o persoană care a lucrat la acesta în mod frecvent la diverse munci agricole.

În urma cercetărilor bărbatul a recunoscut faptul că aflându-se în stare de ebrietate, pe fondul unui conflict spontan generat de refuzul victimei de a-i oferi băuturi alcoolice i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii, după care a părăsit locul faptei.

Tânărul a fost identificat în persoana lui N. Luigi, în vârstă de 36 ani, din municipiul Focşani", se arată în comunicatul de presă al IPJ Vrancea.

Autorul crimei l-a tâlhărit pe cel căruia i-a luat viaţa de suma de 1100 de lei. În cursul zilei de ieri, Necula Luigi a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite