Bătaie între zilieri la o fermă din Odobeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre bărbaţii "aburiţi" a ajuns în spital
Unul dintre bărbaţii "aburiţi" a ajuns în spital

Doi bărbaţi care veniseră la fermă la culesul viei s-au îmbătat şi s-au luat la bătaie, unul dintre aceştia ajungând la spital cu un traumatism cranio-cerebral.

Politistii au fost sesizaţi ieri despre faptul că în cadrul Fermei nr. 3, aparţinând unei societăţi viti-vinicole, situată pe raza oraşului Odobeşti, au sosit pentru a participa la cules de struguri mai multe persoane. Printre acestea se aflau C. Ion,de 43 ani, din comuna Păstraveni, judeţul Neamţ şi M. Stelică, de 41 ani, din oraşul Boldeşti-Scăieni, judeţul Prahova, care se cunoşteau de mai mult timp.

„Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între cei doi a avut loc o altercaţie, împrejurare în care C. Ion l-a lovit cu pumnul în zona feţei pe M. Stelică. Acesta fiind şi în stare de ebrietate s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul de pardoseala din ciment a camerei unde locuiau, suferind un traumatism cranio-cerebral. Victima a fost internată la Spitalul Judeţean Sf. Pantelimon Focşani în stare comatoasă, ulterior fiind transferat la Spitalul judeţean Ploieşti", se arată în comunicatul de presă al IPJ Vrancea.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite