Bătaie ca în Vestul Sălbatic într-un local din Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victimele au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale
Victimele au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale

Cearta dintre cei şase a pornit de la nişte discuţii în contradictoriu şi a degenerat până la bătăi cu pumni, picioare şi scaune.

O bătaie în toată regula a ajuns obiectul unui dosar penal. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani l-au trimis în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii şi ordinii publice, lovire şi alte violenţe precum şi pentru comiterea infracţiunii de furt pe Benone Grosu, de 40 de ani, din Suraia.

Pe 24 aprilie, acesta se afla la un local din Focşani când a intrat în discuţii în contradictoriu cu alţi doi clienţi. La puţin timp după ce şi-au adresat cuvinte jignitoare, Grosu i-a lovit pe cei doi. Şi Sorin şi Petru Stanciu, precum şi Ion Donici, toţi cei trei fiind din Focşani, au intervenit în conflict de partea lui Grosu, lovindu-i pe ceilalţi doi oponenţi, care au avut nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale. Aceştia au fost trimişi în judecată pentru comitereea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

La audieri, învinuiţii au recunoscut parţial faptele şi au susţinut că au fost provocaţi. În urma scandalului, ceasul uneia dintre părţile vătămate a fost distrus, iar proprietarul cere 2000 lei. Cealaltă victimă a rămas şi fără geacă, pentru care s-a constituit parte civilă cu suma de 200 lei şi alţi 1500 euro, drept daune morale.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite