Bătaia pe “ţoalele” de la reduceri aduce profituri uriaşe pentru comercianţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 80% din magazinele din Focşani care ne oferă haine, încălţăminte şi accesorii la jumătate de preţ şi-au triplat vânzările.Dacă aţi tânjit după un tricou de firmă, o pereche de pantofi, adidaşi, sanadale sau o bluză de mătase şi preţul v-a împiedicat să le cumpăraţi, iată că în această perioadă puteţi intra în posesia lor, preţul lor fiind redus cu până la 70%.

Mioara Pintilie, vânzătoare la un magazin cunoscut din în complexul „Promenada Mall", recunoaşte că fără reduceri, marfa de vară nu s-ar mai fi vândut aşa de bine.


„În ultimele trei zile am vândut mai bine de jumătate din stocul de produse pentru reducere. În perioada soldurilor aveam aglomeraţie mare. Vânzările şi încasările s-au triplat aş putea spune. La noi, un tricou bărbătesc ajunge la doar 14 lei. În vârf de sezon acesta costa 60 de lei", atrage atenţia vânzătoarea.


"Cumpărăm pentru vara viitoare"


Majoritatea brandurilor îşi golesc stocurile cu ajutorul promoţiilor. Acestea propun bărbaţilor să achiziţioneze două articole vestimentare şi să achite doar unul, iar doamnelor să achiziţioneze trei articole achitînd doar unul.


Laurenţiu Marinescu şi-cumpărat un costum de vară la preţul de 145 lei. În urmă cu doar o lună, acesta costa 600 de lei.


"L-am luat pentru a-l îmbrăca vara viitoare. Am stat cu ochii pe el şi m-am rugat să nu se dea. Eram convins că va fi pus la reduceri. L-am luat imediat", ne-a spus focşăneanul.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite