Bărbaţi din Mărăşeşti, prinşi în fragrant în timp ce furau fier vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fierul vechi a fost recuperat
Fierul vechi a fost recuperat

Fierul vechi era furat din incinta fostei fabrici „Chimica" Mărăşeşti, prejudiciul cauzat fiind evaluat la 396 de lei.

O patrulă de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Mărăşeşti, aflată în timpul serviciului de patrulare pe raza oraşului Mărăşeşti a
prins în flagrant trei bărbaţi ce sustrăgeau fier vechi din incinta fostei fabrici "Chimica" Mărăşeşti.

"În urma verificărilor efectuate s-a constat că cei trei bărbaţi sunt: Emil L. de 30 ani, Ion C. de 30 ani şi Ioan D. de 51 ani, au domiciliul în loc. Mărăşeşti şi sunt susceptibili de săvârşirea infracţiunii de furt calificat faptă prevăzută şi sancţionată de art.208 - 209 C.P, constând în faptul că au sustras mai multe cupoane metalice de şină de vagonet din interiorul fostei fabrici „ Chimica" Mărăşeşti, judeţul Vrancea. Valoarea prejudiciului cauzat a fost estimat la valoarea de 396.90 lei, ce a fost recuperat în totalitate şi predat pe bază de proces verbal părţii vătămate", se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Vrancea.

Celor în cauză le-au fost întocmite actele premergătoare săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi sancţionată de art.208 - 209 C.P, documentele urmând a fi predate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Panciu, în vederea continuării cercetărilor.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite