Banii amărâţilor daţi pentru căldura funcţionarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aleşii locali din Focşani au votat la ultima şedinţă ordinară rectificarea bugetului municipiului. O parte din banii prevăzuţi la capitolul „Asigurări şi asistenţă socială" au fost trecuţi la capitolul „Reabilitarea instalaţiei termice a sediului SPLAS".

O nouă hotărâre a Consiliului Local Focşani arată că o parte din banii prevăzuţi pentru audit financiar la Căminul de bătrâni din oraş şi pentru întocmirea de Plan Urbanistic Zonal pentru locuinţe ANL pe calea Munteniei, mai exact 40.000 de lei, a fost transferată la capitolul "studiu de fezabilitate pentru amenajare piste de biciclete în municipiul Focşani".

Suntem de acord ca focşănenii să poată merge civilizat cu bicicleta în oraş, să îşi îmbunătăţească condiţia fizică şi să fie eliminate estfel o parte din noxele emise în prezent de numărul mare de autoturisme.

În condiţiile în care pistele nu vor fi demarcate decât de o simplă linie trasată cu vopsea pe trotuar cum au mai fost realizate în oraş (vezi foto), înseamnă că investiţia nu ar fi una exagerat de mare.

Căldură pentru Primărie

Un alt capitol care ar putea ridica semne de întrebare este transferul a 33.000 de lei din bugetul pentru „Asigurări şi asistenţă socială" la capitolul „Reabilitarea instalaţiei termice la sediul Serviciului Local de Asistenţă Socială (SPLAS) de pe strada Ştefan cel Mare nr. 21".

„Serviciul Public Local de Asistenţă Socială propune achiziţionarea şi montarea a două centrale termice în sediul unităţii", se arată în raportul întocmit de SPLAS şi trimis Primăriei.

Citeşte amănunte în săptămânalul local "ADS Focşani".

Ziarul se găseşte la chioşcurile de difuzare a presei din oraş la preţul de 0,90 de lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite