Balul Mincinoşilor, în Club Extrem

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O petrecere inedită, cu multe surprize şi voie bună va avea loc în această seară, de la orele 19.00, în Club Extrem.

Elevii de la Colegiul Tehnic „Ioan Mincu" din municipiu au avut ideea organizării unui Bal al Mincinoşilor, care deşi ar fi trebuit să aibă loc pe 1 aprilie, a fost amânat tomai din dorinţa de a oferi publicului un adevărat spectacol.

Pinochio, personaj principal

Astfel, cinci perechi vor fi supuse la o serie de probe pe cât de hazlii, pe atât de solicitante, întreag concursul desfăşurându-se sub semnul personajului de poveste „Pinochio". Tocmai pentru a intra în lumea mincinoşilor, organizatorii din Extrem au pregătit câteva figurine care cu siguranţă vor face senzaţie.

De asemenea, nu vor lipsi farsele, care vor fi făcute atât concurenţilor, cât şi celor din public, tocmai pentru a destinde atmosfera, iar surprizele se vor ţine lanţ. Cât despre câştigători, pe primul loc se va clasa cuplul „Minciunica şi Minciunel", fiind totodată premiate perechea cea mai elegantă, dar şi cea mai tare farsă.

Premiile sunt pregătite de către elevii de la Colegiul Tehnic „Ioan Mincu", tot ei ocupându-se şi de distribuirea biletelor, care costă şapte lei.
Focşănenii care îşi vor cumpăra biletele în seara spectacolului, vor scoate din buzunare zece lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite